Příprava
Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Lilek podélně rozkrojíme, prosolíme a necháme 20 minut stranou. Poté plátky osušíme papírovou utěrkou a následně potřeme olivovým olejem. Plátky ugrilujeme (na pánvi, nebo na grilu) a dáme stranou.
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a opečeme na oleji dozlatova.Přidáme rajčata nakrájená na malé kostičky a prohřejeme. Dochutíme bylinkami, solí, pepřem a bazalkou.
Na oleji osmahneme špenát, osolíme a opepříme.
Na oleji osmahneme také veganské Magic Mince mleté a dáme jej stranou.
Na plátky lilku vršíme špenát a mleté, zarolujeme je a rolky zajistíme párátky.
Do pekáčku dáme rajčatovou omáčku a na ní vyskládáme lilkové rolky. Pečeme asi deset minut. Servírujeme s opečenými piniovými semínky, bazalkou a olivovým olejem.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář