Lovecký toast „Chasseur“ s houbami a smetanou

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 20 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Houby ve spojení se smetanou a bylinkami dávají tomuto toastu nezaměnitelnou chuť.

Ingredience

  • 8 plátků celozrnného chleba
  • 500 g hub (F50F)
  • 1⁄2 šalotky (F50F)
  • 1 cibule
  • 150 ml smetany na vaření
  • 100 ml bílého vína
  • 20 g čerstvých bylinek (tymián, petržel, rozmarýn, oregano)
  • 8 cherry rajčat
  • 100 g baby špenátu
  • ½ lžíce Knorr pepře drceného
  • 1 lžíce oleje

Příprava

Houby očistíme a nakrájíme na malé kousky. Nasekáme si bylinky. Na oleji pak houby osmahneme spolu se šalotkou a cibulí. Po chvilce přidáme bylinky, čtvrtky rajčat a špenát.

Do omáčky přidáme bílé víno a necháme zredukovat. Na závěr do směsi přidáme smetanu a pepř.

Chleba opečeme v toastovači nebo na pánvi a podáváme se štědrou porcí houbové směsi.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept