Marinované fazole na topince

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 15 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
Nepálí Pikantnost

Ďábelsky dobré a ďábelsky snadné. S Hellmann's si tuhle fazolovou topinku vychutnáte do posledního drobku.

Ingredience

  • 200 g uvařených fazolí
  • sůl a pepř
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 1 stroužek česneku
  • 1/2 hrsti čerstvých bylinek nebo lžička sušených
  • 4 lžíce oleje (třeba ze sušených rajčat)
  • 2 najemno nasekaná sušená rajčata
  • 1/2 lžíce kaparů
  • 1 lžíce vody z kaparů
  • 1 lžíce Hellmann's omáčky Vegan

Příprava

Fazole dejte do mísy. Česnek oloupejte a utřete nebo nasekejte nadrobno a přidejte k fazolím.

Rajčata a kapary nasekejte nadrobno a přidejte spolu s bylinkami do mísy.

Přidejte citronovou šťávu, olej, vodu z kaparů, sůl a pepř a důkladně promíchejte.

Směs přendejte do větší zavařovací sklenice, lehce přimáčkněte, aby byly fazole ponořené v marinádě a nechejte alespoň den uležet.

Servírujte na topince potřené tenkou vrstvou majonézy.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept