Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Marokánky

Hodnocení uživatelů:
40 minut 20 minut 10 porcí Snadné

Ingredience

Hmota

  • 250 mililitrů šlehačka
  • 40 gramů máslo
  • 4 lžíce hladká mouka
  • 100 gramů loupané mandle
  • 100 gramů kandovaná citronová kůra nebo kandované ovoce

Ozdoba

  • 1 balení čokoládová poleva

Příprava

  1. V kastrolku smícháme šlehačku, máslo, cukr a mouku, dáme na plotýnku a asi 1 minutu povaříme.
  2. Přisypeme nakrájené mandle a kandovanou citronovou kůru a lžící děláme na plech s pečícím papírem hromádky, které rozetřeme na placky.
  3. Pečeme v mírné troubě dorůžova.
  4. Vychladlé marokánky potíráme čokoládovou polevou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře