Nakládaný hermelín

Autor: PaBu HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 15 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
2 Počet porcí
Pálí Pikantnost

Nakládaný sýr, který chutná snad každému. Stačí pár ingrediencí a trochu času a vykouzlíte rychlou večeři nebo pohoštění pro hosty.

Ingredience

  • 2 ks hermelíny
  • 2 stroužky česneku
  • 1 menší cibule
  • nové koření, černý pepř, bobkový list
  • půl lžičky sladké papriky
  • 1 lžička plnotučné hořčice
  • sůl
  • rostlinný olej

Příprava

Hermelíny podélně rozkrojíme a dáme stranou.

Prolisovaný česnek smícháme s paprikou a hořčicí.

Hermelíny promažeme pastou z česneku a hořčice a přiklopíme zpět.

Cibuli nakrájíme na kolečka.

Do vhodné nádoby postupně vkládáme cibuli na kolečka a hermelíny.

Přidáme pár kuliček nového koření, pepře a bobkový list.

Celé zalijeme olejem, aby bylo vše důkladně ponořeno.

Necháme v chladu uležet asi 14 dní a poté podáváme s chlebem.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept