Příprava
Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a vaříme ve vroucí vodě cca 20 minut. Polovinu červené řepy a okurky nakrájíme na malé kostičky. Jablko omyjeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na malé kostičky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Opečeme na lžíci margarínu, dokud nezesklovatí.
Brambory scedíme, přidáme 4 lžíce láku z okurek a 4 lžíce vody z červené řepy. Rozmačkáme šťouchadlem na brambory.
Vmícháme najemno nakrájenou červenou řepu, kyselé okurky, jablko a cibuli. Dochutíme pepřem podle chuti.
Na zbylém margarínu připravíme volská oka.
Labskaus servírujeme s volským okem, sezamovými semínky a zbylou červenou řepou a kyselými okurkami, které nakrájíme na menší kousky.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář