Ovesný crumble

Autor: Maky Kuchařová HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 25 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
2 Počet porcí

Tip na rychlou, sladkou a zdravou variantu snídaně či svačiny, která zahřeje v břiše třeba při pochmurném podzimním počasí.

Ingredience

  • 50 g ovesných vloček
  • 30 g medu
  • 30 g kokosového oleje
  • 150 g ovoce (jahody, borůvky, maliny, blumy)
  • Skořice
  • Mletá vanilka (lusk)
  • Bílý jogurt

Příprava

Vločky smícháme s roztopeným medem a kokosovým olejem, nadrobno nakrájeným ovocem, skořicí a vanilkou. Vznikne hustá, lepivá kaše.

Vymažeme zapékací mističku olejem a poté do ní nandáme kaši.

Crumble pečeme v troubě na 180 °C po dobu 20 minut, dokud nejsou vločky nahoře zlatavé.

Ovesný crumble podáváme za tepla s bílým jogurtem a skořicí.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept