Pečená kořenová zelenina s tatarskou omáčkou

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 25 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
2 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Zbyla vám kořenová zelenina? Chcete obměnit obvyklou přílohy z brambor? Zkuste upéct celer, mrkev a petržel. Vaše jídlo obměníte, odlehčíte a navíc se nic nevyhodí! Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo.

Ingredience

  • Celer 1/2
  • Petržel 3ks
  • Petržel nať 1 hrst
  • Mrkev 3ks
  • Olivový olej 4 lžíce
  • Sůl, pepř
  • Hellmann’s tatarská omáčka

Příprava

Celer, petržel a mrkev nakrájíme na podobně vysoké plátky cca 4mm.

Vyskládáme na plech, kde máme pečicí papír, polijeme olivovým olejem, dochutíme solí a pepřem a dáme péct na 180 stupňů po dobu 20 minut.

Podáváme s tatarskou omáčkou Hellmann’s.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept