Pikantní pánev s lososem a chorizem

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 4 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
Nepálí Pikantnost

Tento pokrm kombinuje velmi neobvyklé chutě – lososa, chorizo a bílé fazole. Uvidíte ale, že spolu parádně fungují!

Ingredience

  • 50 g salámu chorizo
  • 1 červená chilli paprička
  • 1 plechovka bílých fazolí (400 g)
  • 100 g sušených rajčat
  • 1 cibule
  • 1 cuketa
  • 2 papriky
  • 50 g řeřichy (F50F)
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • Filety z lososa (4 x 80 g)
  • 1 plechovka nakrájených rajčat (400 g)
  • ½ vaničky Knorr bohatého bujónu zeleninového
  • 50 g zelených a/nebo černých oliv
  • Sůl a pepř

Příprava

Nakrájíme chorizo ​​na malé kostky a chilli papričky, cibuli a sušená rajčata pokrájíme na proužky. Bílé fazole scedíme a dáme stranou.Cuketu a papriku nakrájíme na menší kostičky.

Kousky choriza opečeme na oleji, trvá to asi pět minut. Dáme je stranou a na tuku opečeme filety lososa, dokud nejsou zlatavě hnědé. Také odložíme na stranu.

Do pánve hodíme zeleninu a opečeme ji. Přidáme rajčata a čtvrt litru horké vody, ve které jsme si rozpustili bujón.

Do směsi přidáme lososa, chorizo, olivy a fazole. Ztlumíme plamen a ohříváme 5 až 10 minut. Dochutíme solí a pepřem a servírujeme posypané řeřichou a proužky chilli papričky.

Tip na závěr : Servírujeme s quinoou.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept