Polévka z červené čočky

Autor: Maky Kuchařová HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí

Výborná polévka z červené čočky. Rajčat a cukety s indickým nádechcem.

Ingredience

  • Hrnek červené čočky
  • 1 cibule
  • 150 g rajčat
  • 150 g cukety
  • 250 ml rajčatové passaty
  • Knorr Organic jelly zeleninový bujón
  • Olej
  • Koření Garam Masala

Příprava

Na oleji necháme zesklovatět cibuli nadrobno.

Poté přidáme rajčata a cuketu pokrájenou na drobné kousky, než pustí zelenina šťávu.

Zalijeme litrem zeleninového vývaru. Přidáme rajčatovou passatu. Ochutíme kořením Garam Masala. Necháme společně povařit.

Polévku z červené čočky servírujeme s lžící zakysané smetany, která chuť polévky zjemní.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept