Příprava
Předehřejeme troubu na 180°C. Ve varné konvici si uvaříme 400 ml vody a rozmícháme v ní bujon. Quinou propláchneme a vaříme v bujonu asi 10 minut, dokud není akorát hotová.
Pórek důkladně omyjeme a nakrájíme na kolečka. Z čekanky odřízneme dřevnatý konec a nakrájíme ji na plátky.
Pórek a čekanku rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem, pokapeme olivovým olejem a dáme na deset minut do trouby. Pak k nim přihodíme kapustu a dáme ještě do trouby, dokud není všechna zelenina pěkně zlatavá.
Švestky rozpůlíme, zbavíme pecky a necháme chvilku opéct na pánvi s trochou oleje a medu.
Nyní smícháme salát – quinou se zeleninou, scezenými fazolemi a švestkami. Zakápneme olivovým olejem, opepříme a servírujeme.  
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář