Quinotto s pak choi

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 404 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
Nepálí Pikantnost

Quinotto patří mezi ty nejlepší recepty na rychlé večeře!

Ingredience

  • 1 cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 200 g quinoy
  • 1 vanička Knorr Organického jelly bujónu zeleninového
  • 500 g pak choi
  • 250 g vařené červené řepy
  • 40 g strouhaného parmazánu

Příprava

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme dozlatova. Quinou propláchneme. V 900 ml horké vody si rozpustíme bujón.

K cibuli přidáme quinou a asi polovinu vody s bujónem. Vaříme na středním plameni.

Postupně přidáváme tekutinu, dokud není quinoa na skus a krémová.

Pak choi nakrájíme na proužky a osmahneme na oleji. Přidáme kousky řepy.

⅔ parmazánu vmícháme do quinoy. Servírujeme quinotto se směsí pak choi a řepy. Na závěr posypeme zbytkem parmazánu.

Tip na závěr : Podáváme posypané praženými ořechy.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept