Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rajská polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 25 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 300 gramů Vepřové kosti
  • 1 kus Svazek polévkové zeleniny
  • 1 kus Knorr Bujón Slepičí
  • 500 gramů čerstvá rajčata
  • 2 lžíce rajčatový protlak
  • 100 mililitrů smetana
  • 1 lžíce olej
  • 1 lžíce cukr

Příprava

  1. Kosti umyjte, vložte do vařící vody. Přidejte kostku Knorr Bujón Slepičí a uvařte vývar.
  2. Oloupejte polévkovou zeleninu, umyjte a pokrájejte na drobné kousky.
  3. Rajčata umyjte, spařte, oloupejte a pokrájejte je na drobné kousky.
  4. Do rendlíku vlijte olej, vložte rajčata a duste je cca 10 minut. Propasírujte skrz síto.
  5. K vývaru přidejte rajčata, rajčatový protlak a cukr. Vařte ještě několik minut, aby se vše dobře promíchalo.
  6. K polévce přidejte smetanu. Hotovou je možné servírovat s těstovinami.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře