Recept na nejlepší vajíčkovou pomazánku

Autor: PaBu HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Vajíčková pomazánka, která je hned hotová a taky hned snědená. Ideální na zpracování vajíček z velikonoční nadílky.

Ingredience

  • 4 vejce
  • 2 lučiny
  • 3 lžíce majonézy
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 menší cibule
  • sůl

Příprava

Vejce si uvaříme natvrdo a necháme vychladnout.

Vejce si oloupeme a do mísy nastrouháme na hrubém struhadle.

Přidáme lučinu, majonézu, hořčici a cibuli nakrájenou nadrobno a důkladně promícháme.

Nakonec dochutíme solí podle chuti a necháme vychladit.

Tip na závěr : Výborně chutná na topinkách z žitného chleba.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept