Příprava
Nejprve 4 plátky žitného chleba namažte dostatečným množstvím tatarské omáčky a zbylé chleby poté potřete dijonskou hořčicí.
Na tatarskou omáčku položte plátek švýcarského sýru a na něj porci plátků hovězího masa (pastrami).
Navrch přidejte hojné množství kysaného zelí. Na zelí položte několik plátků tence nakrájené cibule. Na závěr přeložte vrchním plátkem chleba s hořčicí a sendvič jemně přitiskněte k sobě.
A nesmíme zapomenout na křupavost! Reuben sendvič zvenku potřete tenkou vrstvou změklého másla a pomalu ho opečte nebo ogrilujte. Na středním ohni to bude trvat asi 3- 4 minuty z každé strany nebo dokud nebude chléb zlatohnědý a sýr roztavený.
Před rozkrojením na polovinu sendvič vyjměte z pánve a nechte ho minutu nebo dvě vychladnout. Takto připravený Reuben sendvič podáváme například s kyselou okurkou.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář