Příprava
Ve velké misce smíchejte buffalo omáčku, med, šťávu z limetky, sušený česnek a sušenou cibuli. Sůl,
pepř a 1/3 šálku marinády dejte stranou. Do zbývající marinády přidejte kuře nakrájené dle vaší
preference. Nechte marinovat cca 30 minut při pokojové teplotě nebo zakryjte a dejte do lednice až na 2 hodiny.
Zatímco se maso marinuje, omyjte a připravte si zeleninu: Salát nakrájejte či natrhejte na menší kusy, celer, avokádo a cibuli nakrájejte, mrkev nastrouhejte či nakrájejte (dle preference).
Na velké pánvi při střední teplotě rozehřejte olej. Vyjměte kuře z marinády, co nejvíce ji nechte
okapat, aby se vám při smažení kuřete nepřipékala, poté začněte maso smažit. Smažte dozlatova z
obou stran, po otočení osmaženou stranu pomažte zbývající marinádou. Osmažené maso přesuňte
na prkénko a nechte 5 minut odpočívat, poté nakrájejte na proužky.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář