Royal Goat Cheese Burger

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
Nepálí Pikantnost

Všichni milovníci kozího sýra pozor, tento recept si rozhodně zamilujete.

Ingredience

  • Láďa Grileman Dvouručák
  • 2 bulky
  • 1 balení měkkého kozího sýru
  • 4 plátky slaniny
  • hrst vlašských ořechů
  • hrst rukoly
  • Hellmann's Chunky burger omáčka
  • 3 červené cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce másla
  • 2 lžičky třtinového cukru

Příprava

Cibuli nakrájenou na kolečka vložíme do pánve s rozehřátou lžící olivového oleje a dvěma lžícemi másla. Opékáme do zlatova, vmícháme lžičku cukru a restujeme dalších pár minut.

Maso osolíme, opepříme, opečeme z jedné strany, otočíme a zapečeme s kolečkem kozího sýra obaleného v jemné krustě z rozdrcených vlašských ořechů.

Bulky na grilu rozpečeme a z vnitřních stran potřeme Hellmann‘s omáčkou.

Přidáme zkaramelizovanou červenou cibuli, maso zapečené kozím sýrem, plátek slaniny a čerstvou rukolu. Opatrně přiklopíme vrchní bulkou.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept