Příprava
Mrkev i žampiony oloupejte a nakrájejte na plátky. Pórek dobře omyjte a nakrájejte na kolečka.
Kuřecí prsa lehce osolte, opepřete a obalte ve škrobu. Na rozpálené pánvi s olivovým olejem zprudka opečte do zlatavé barvy. Poté vyndejte z pánve a nechte stranou na talíři.
Snižte plamen a ve stejné pánvi osmažte mrkev s pórkem, v polovině smažení přidejte žampiony. Mírně osolte a opepřete dle chuti.
Zatímco se zelenina smaží, dejte vařit rýži dle návodu na obalu.
Po osmažení žampionů vraťte do směsi kuřecí kousky a přidejte karii koření. Důkladně směs promíchejte a dál smažte.
Do hotové směsi přidejte Knorr Bohatý bujón, který jídlo celkově dochutí a propojí.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář