Rychlá rýžová pánev plná zeleniny

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Rýže, papriky, pórek, kořenová petržel a mleté „maso“ od „Vegetariánského řezníka“. To je skvělé hlavní jídlo plné bílkovin a vitaminů. Zkuste ho taky!

Ingredience

  • 2 žluté papriky
  • 200 g pórku
  • 100 g kořenové petržele (F50F)
  • 1 balení Magic Mince od The Vegetarian Butcher
  • 100 ml rajčatového protlaku
  • 1 vanička bohatého bujonu Knorr zeleninového
  • 2 lžíce oleje
  • 125 g dlouhozrnné rýže

Příprava

Papriky omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na menší kousky. Pórek důkladně propláchneme a nakrájíme na kolečka. Petržel oloupeme a nakrájíme na menší kostičky.

Na hlubší pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm dozlatova mleté. Přidáme zeleninu a krátce orestujeme.

Do pánve přidáme rýži, 600 ml vody, rajčatové pyré a bujon. Promícháme.

Vaříme asi 25 minut, dokud není rýže akorát na skus. Servírujeme.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept