Rychlá rýžová pánev se zelenými fazolkami

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
3 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Tohle je taková rychlovka – cibule, rýže, fazolky a rajčatový protlak. Pravděpodobně ingredience, které máte většinou doma. Tento recept je snadný a hotový za půl hodiny. Vyzkoušejte ho, až budete potřebovat rychle vykouzlit oběd nebo večeři z toho, co máte doma.

Ingredience

  • 1 červená cibule
  • 1 lžíce oleje
  • 150 g rýže basmati (F50F)
  • 450 g fazolek (mražených)
  • 1 vanička Knorr bohatého bujonu zeleninového
  • 100 ml rajčatového pyré

Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Osmahneme ji na oleji a po chvíli přidáme rýži.

Zalijeme asi 400 ml vody a přivedeme k varu. Do vařící se směsi přimícháme bujon a necháme ho rozpustit.

Přidáme fazolky a rajčatové pyré a vaříme asi 25 až 30 minut, dokud není rýže akorát. Servírujeme.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept