Příprava
Dáme si vařit vodu na těstoviny. Mezitím omyjeme rajčata a nakrájíme je na čtvrtinky. Česnek oloupeme a nasekáme najemno, nebo prolisujeme.
Když se voda vaří, pořádně ji osolíme a dáme do ní vařit těstoviny. Ty by se měly vařit bez poklice a za intenzivního bublání vody, takže moc plotnu neztlumujeme.
Mezitím na pánvi rozehřejme trochu přepuštěného másla a necháme na něm rozvonět česnek. Dáváme pozor, abychom ho nespálili. Pak přidáme rajčata a necháme probublávat. Osolíme.
Do rajčatové omáčky následně vmícháme philadelphii a nastrouhaný sýr. Pak do směsi vmícháme těstoviny, které jsme scedili. Když v nich zbyde trochu vody, nevadí – alespoň omáčku trochu naředí. Servírujeme.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář