Salát s červenými fazolemi, sušenými rajčaty a čekankou

Autor: Richard HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 40 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
Pálí hodně Pikantnost

Pokud vytvoříme bramborový salát společně s fazolemi, sušenými rajčaty a čekankou, získá si zajímavou neotřelou chuť, ale také nezvyklý barevný vzhled.

Ingredience

  • 600 g salátových brambor
  • Sůl a čerstvě mletý pepř
  • 4 lžíce majonézy Hellmann's Originál
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžíce octa
  • 6 lžic červených fazolí
  • 6 sušených rajčat naložených v oleji
  • 1 malá cibulka
  • 1 červená čekanka

Příprava

Pro přípravu salátu uvaříme brambory a nakrájíme je na kostky. Cibuli nakrájíme najemno, uvaříme fazole, nakrájíme sušená rajčata a natrháme čekanku. Vše vložíme do mísy a smícháme.

Na dresing smícháme majonézu, hořčici, ocet, sůl, cukr a pepř a přidáme do mísy se salátem. Vše dobře promícháme a salát s červenými fazolemi můžeme podávat.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept