Příprava
Začneme tím, že nakrájíme nadrobno chilli papričku a česnek. Červené papriky a cibuli nakrájíme na menší kousky a poté je na troše oleje orestujeme na pánvi. Stačí tak minutka.
Přidáme tygří krevety a restujeme dalších několik minut, dokud nejsou krevety růžové.
Vezmeme jinou pánev do které přidáme trošku vody a přivedeme k varu. Poté do ní vložíme růžičky brokolice a nahrubo natrhané špenátové listy. Přidáme mletou papriku a zeleninu necháme „zavadnout‘. Musí být ale stále na skus. Necháme ji vychladnout.
V míse smícháme brokolici, špenát a krevety. Následně přidáme kousky avokáda, šťávu z limetky, rozdrobený sýr feta a sušené goji.
Salát podáváme s dresinkem ze salátové omáčky a kečupu.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář