Šťavnatá tortila

Autor: Richard HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 45 minut Doba přípravy
Střední Obtížnost
1 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Zeleninovou tortillu připravíme se směsi ledového salátu, papriky, cukety a cibulky. Chuť nám doladí tatarka a pažitka.

Ingredience

  • 2 křupavé listy ledového salátu
  • 1/4 červené papriky
  • 1/4 papriky
  • 1/3 malé cukety
  • 1 malá cibulka
  • 1 lžíce majonézy Hellmnan´s Light
  • 1 celozrnná tortilla
  • 1 lžíce oleje
  • Lžíce nasekané pažitky
  • Sůl
  • Špetka pepře

Příprava

Nakrájíme cibuli na nudličky a orestujeme na pánvi s trochou oleje cca 1 minutu. Papriku nakrájíme na nudličky a cuketu na tenké plátky a přidáme k cibuli. Restujeme ještě chvíli až zelenina lehce změkne, ale zůstane křupavá. Dochutíme solí a pepřem.

Tortillu namažeme majonézou, poklademe na ni ledový salát, který jsme si předem nakrájeli na nudličky. Přidáme pažitku nasekanou najemno a orestovanou zeleninu. Tortillu precizně zabalíme.

Abychom dosáhli křupavého sendviče, necháme hotovou tortillu prohřát v troubě na 220 °C po dobu 5 minut. Případně můžeme použít mřížkovaný kontaktní gril pannini.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept