Šťavnaté plátky Hellmann’s

Autor: Richard HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 60 minut Doba přípravy
Střední Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Pro slavnostní oběd si připravíme kuřecí plátky netradičně obalené v tatarské omáčce ještě před smažením. Přidaný česnek podtrhne dokonalou chuť kuřecích plátků.

Ingredience

  • 500 g kuřecích prsou
  • 4 lžíce tatarské omáčky Hellmann's
  • 2 stroužky česneku
  • Hladká mouka
  • Olej na smažení

Příprava

Připravíme si kuřecí prsa. Omyjeme je a nakrájíme na 2 cm silné plátky. Poté maso osolíme a opepříme a promícháme se směsí tatarky s prolisovaným česnekem. Aby bylo maso křehčí a šťavnatější, necháme jej odležet v lednici po dobu 30 minut.

Odležené plátky kuřete obalíme v mouce a krátce osmažíme z obou stran do zlatova. Smažíme z každé strany cca 3 minuty. Kuřecí plátky jsou připraveny a můžeme servírovat.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept