Steak s fazolkami na slanině

Autor: PaBu HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
1 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Šťavnatý hovězí steak s klasickou zeleninovou přílohou

Ingredience

  • Hovězí steak
  • Mražené nebo čerstvé fazolky
  • Anglická slanina
  • Máslo, sůl, pepř

Příprava

Nakrájíme slaninu na kousky a opečeme jí na trošce másla. Až chytne barvu, přidáme fazolky, osolíme a opepříme a opékáme, dokud fazolky nebudou měkké.

Mezitím si připravíme maso. Steak si osolíme a opepříme a necháme ho stát, aby měl pokojovou teplotu.

Rozpálíme pánev a necháme na ní rozpustit máslo. Až bude pořádně horké, dáme na pánev maso. Opékáme z každé strany cca 1,5 minuty. Poté ihned podáváme, steak na talíři přelijeme máslem z pánve. Dobrou chuť!

Tip na závěr : Výborně chutná například s Knorr omáčkou na steak.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept