Tagliatelle aglio olio s cherry rajčátky

Autor: PaBu HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
2 Počet porcí
Pálí Pikantnost

Tagliatelle aglio olio (s česnekem a olejem) s cherry rajčátky jsou parádní lehké jídlo, které se skvěle hodí k obědu nebo k večeři.

Ingredience

  • 250 g tagliatelle
  • 4 velké stroužky česneku
  • 5 lžic olivového oleje
  • chilli paprička dle chuti
  • hrst hladkolisté petržele
  • sůl
  • 10 cherry rajčátek

Příprava

Tagliatelle uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu.

Česnek si nakrájíme na plátky a osmažíme ho dozlatova na rozpáleném oleji.

Přidáme chilli papričky nakrájené na kousky.

Na rozpálenou pánev s česnekem a chilli papričkami přidáme uvařené tagliatelle a přidáme naběračku vody, v které se těstoviny vařily.

Vhodíme petržel nakrájenou nadrobno a necháme vyvařit vodu z těstovin.

Osolíme dle chuti.

Tip na závěr : Podáváme posypané parmazánem nebo pecorinem.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept