Tapas: ciabatta s hráškovou tapenádou

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 15 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Hledáte recept na pohoštění pro přátele, či na něco dobrého a přitom zdravého pro sebe jako zobání k televizi? Tak vyzkoušejte tyto výborné ciabattky!

Ingredience

  • ¼ balení veganských Chickened Out Chunks od The Vegetarian Butcher
  • 10 plátků ciabatty
  • 150 g hrášku (mraženého)
  • 2 lžíce lahůdkového droždí nebo parmezánu
  • 15 g máty
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 10 ostružin
  • Sůl pepř
  • Olej na smažení
  • 10 párátek

Příprava

Plátky ciabatty potřeme olejem a opečeme dozlatova. Dáme je stranou.

Hrášek povaříme po dobu 4 minut a pak zchladíme studenou vodou. Rozmačkáme jej vidličkou.

Lahůdkové droždí či parmazán si smícháme s mátou a olivovým olejem. Tapenádu dochutíme solí a pepřem.

Veganské Chickened Out Chunks kousky nakrájíme na malé kousky a na oleji opečeme do hněda.

Na ciabattu vršíme tapenádu, veganské kousky a nakonec ozdobíme ostružinou. Propíchneme párátkem a servírujeme.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept