Příprava
V osolené vodě uvaříme těstoviny podle návodu na obale a necháme je vychladnout.
Mezitím rajčata omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme nadrobno. Kukuřici scedíme z nálevu.
V misce smícháme bílý jogurt a majonézu. Přidáme špetku soli a špetku černého pepře podle chuti. Dobře promícháme.
Ve větší míse smícháme vychladnuté těstoviny, tuňáka (kterého jsme předtím zbavili přebytečné šťávy a rozdělili vidličkou na menší kousky), nakrájená rajčata, jarní cibulku a kukuřici.
Na zeleninovou směs s tuňákem nalijeme připravený jogurtovo-majonézový dresink. Všechny ingredience důkladně promícháme, aby se dresink rovnoměrně rozložil.
Těstovinový salát s tuňákem necháme před podáváním alespoň na 30 minut vychladit v lednici, aby se chutě dobře propojily.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář