Texas Ranger burger

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 40 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Dopřejte si pořádný a šťavnatý burger, který bude chutnat jako z restaurace.

Ingredience

  • Láďa Grileman Burgříky s cibulkou
  • 4 bulky
  • 4 plátky čedaru
  • 8 plátků slaniny
  • 4 vejce
  • hrst ledového salátu
  • 2 červené cibule
  • 200g hladké mouky
  • 2 vejce
  • sůl
  • mléko

Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka, které obalíme v hladké mouce. Ze zbytku mouky, vajec a mléka vytvoříme hustší těstíčko, jemně dosolíme a necháme chvilku odležet.

Kolečka cibule obalíme v těstíčku, vkládáme do rozpáleného oleje a usmažíme do křupava. Necháme na ubrousku vykapat přebytečný olej.

Maso osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách do požadované propečenosti, navrch položíme plátek čedaru a necháme rozpustit.

Na pánvi opečeme slaninu na kterou rozklepneme vejce, mírně osolíme, opepříme a položíme na maso se sýrem.

Rozpečené bulky potřeme z vnitřních stran BBQ omáčkou, přidáme list salátu, maso se sýrem a slaninovým vejcem, usmažené cibulové kroužky a horním dílem bulky přiklopíme.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept