Tuňáková pomazánka s olivami

Autor: Richard HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 15 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
Nepálí Pikantnost

Z tuňáka a oliv vykouzlíme pomazánku během chvilky třeba pro nečekanou návštěvu. Zjemníme majonézou a dochutíme. Když pomazánku namažeme na kvalitní pečivo a doplníme o nakrájenou zeleninu nebo salát, jde o perfektní a zdravou snídani nebo i večeři!

Ingredience

  • 240 g tuňáka z plechovky, bez nálevu
  • 70 g černých oliv bez pecek a bez nálevu
  • 3 lžíce majonézy Hellmann’s Delikátní
  • Sůl, pepř
  • Kůra z 1 citronu

Příprava

Na pomazánku si připravíme tuňáka, kterého rozšťoucháme vidličkou a nasekané olivy.

Obě ingredience smícháme, přidáme majonézu a nastrouhanou citronovou kůru. Pomazánku dochutíme solí a můžeme podávat namazanou na opečené vece.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept