Tuňáková pomazánka

Autor: Maky Kucharova HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 15 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
1 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Rybičková pomazánka o level výš.

Ingredience

  • 2x konzerva tuňáka v oleji (2x 185g)
  • 100g Lučina kostka
  • 80g máslo
  • 1 cibule
  • 2 PL plnotučné hořčice
  • sůl, pepř
  • citr. šťáva

Příprava

Máslo utřeme s Lučinou. Přidáme odkapaného tuňáka, najemno nakrájenou cibuli a plnotučnou hořčici. Zamícháme a dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Můžeme namazat.

Tip na závěr : Dobrou chuť!

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept