Příprava
Smícháme Salátovou omáčku a tuňáka.
Bagetu rozpůlíme a spodní stranu potřeme máslem, na které dáme směs tuňáka s majonézou.
Navrch přidáme kapary a olivy.
Přiklopíme druhou částí bagety a užíváme si tu skvělou chuť.
Tahle bageta se hodí i k obědu nebo k večeři – díky tuňáku je totiž plná bílkovin, a proto vás zasytí na dlouhou dobu.
Smícháme Salátovou omáčku a tuňáka.
Bagetu rozpůlíme a spodní stranu potřeme máslem, na které dáme směs tuňáka s majonézou.
Navrch přidáme kapary a olivy.
Přiklopíme druhou částí bagety a užíváme si tu skvělou chuť.
Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář