Příprava
Škvarky pomeleme, cibuli nakrájíme nadrobno, okurky nastrouháme na hrubším struhadle, vajíčka také.
Přidáme hořčici a sůl, promícháme.
Podáváme s čerstvým chlebem.
Škvarková pomazánka je česká klasika, která se hodí ve kteroukoliv denní dobu – jako sytá snídaně, dobrý oběd, ale i studená večeře. Jen ji podávejte s kvalitním pečivem a zeleninou dle svého výběru.
Škvarky pomeleme, cibuli nakrájíme nadrobno, okurky nastrouháme na hrubším struhadle, vajíčka také.
Přidáme hořčici a sůl, promícháme.
Podáváme s čerstvým chlebem.
Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář