Vaječná omeleta

Autor: Maky Kucharova HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 15 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
1 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Dobře udělaná vaječná omeleta patří mezi snídaňové královny! Dokonalost vaječné omelety se pozná podle její nadýchanosti, kterou je potřeba vychytat a vyladit. S tímto receptem jistě zazáříte.

Ingredience

  • 2 celá vejce
  • menší cibule
  • 1 ČL másla
  • sůl, pepř

Příprava

Na mírném plameni v pánvi rozpustíme máslo tak, aby bylo po celém povrchu pánve.

Vajíčka rozklepneme do hrníčku, vidličkou rošleháme, osolíme, opepříme, vmícháme do nich také cibuli nadrobno.

Vlijeme do pánve a na mírném plameni opékáme. Omeletu obrátíme.

Poklademe náplní, přehneme jako kapsu a opečeme znovu z obou stran, aby se náplň omelety prohřála.

Tip na závěr : Podáváme se zeleninovou oblohou a pečivem.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept