Příprava
Tofu nakrájíme na půlcentimetrové plátky, potřebe bujónem rozpustěným v 0,5l vody a necháme deset minut marinovat
Mezitím ve větší pánvi přivedeme k varu trochu vody, osolíme a vložíme do ní fazolky. Vaříme, dokud nebudou al dente. Pak je zchladíme pod studenou vodou.
Ve stejné vodě uvaříme i celé brambory a po vychladnutí je nakrájíme.
V menším hrnci uvaříme vajíčka – trvá to asi 8 minut. Necháme je vychladnout a pak nakrájíme na čtvrtiny.
Na troše oleje opečeme plátky tofu dozlatova z obou stran.
Šalotku nakrájíme na malé půlměsíčky.
Připravíme si zálivku – stačí smíchat ocet s hořčicí, solí a pepřem.
A teď už naaranžujeme salát na talíř – brambory, fazolky, šalotka, tofu, vajíčka a na závěr zálivka. Servírujeme s čerstvou petrželkou.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář