Příprava
Z bílků ušleháme sníh, po částech přidáváme cukr.
Pak zašleháme kokos, marmeládu a lžičkou klademe malé hromádky na pečící papír položený na plechu.
Pečeme v mírně rozehřáté troubě při 150°C do zlatova. Je to rychlovka.
Recept na tradiční vánoční cukroví, které na vánočním stole prostě nemůže chybět – to jsou kokosky!
Z bílků ušleháme sníh, po částech přidáváme cukr.
Pak zašleháme kokos, marmeládu a lžičkou klademe malé hromádky na pečící papír položený na plechu.
Pečeme v mírně rozehřáté troubě při 150°C do zlatova. Je to rychlovka.
Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář