Veganské penne al Forno

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 50 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Tento recept ocení vegani, ale i ti, kteří striktně rostlinnou stravu nejedí. Vyzkoušejte je třeba k večeři!

Ingredience

  • 350 g těstovin penne
  • 1 cibule
  • 500 g pak choi
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 150 g cherry rajčat (F50F)
  • 30 g margarínu
  • 30 g mouky
  • 300 ml ovesného nápoje
  • 1/2 vaničky Knorr Organického jelly bujónu zeleninového

Příprava

Penne uvaříme podle návodu na obalu. Cibuli nakrájíme nadrobno, pak choi na proužky. Rajčata rozpůlíme.

Cibuli a pak choi osmažíme na oleji a dáme stranou.

Rozehřejeme margarín a přidáme mouku. Prohřejeme. Za stálého míchání přidáme ovesný nápoj a 200 ml horké vody, ve které jsme si rozpustili půl vaničky bujónu.

V kastrolu, který lze dát do trouby, smícháme penne s osmahlou zeleninou a navršíme na ně půlky rajčat. Celé zalijeme ovesnou směsí a dáme péct do trouby vyhřáté na 200 stupňů na 25 minut.

Tip na závěr : Servírujeme posypané veganským sýrem.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept