Vepřové maso s pórkem a houbami

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 60 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
5 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Smetanová omáčka k rýži

Ingredience

  • 500 g vepřové plece, 300 g žampionů, 2 pórky, kelímek smetany, drcený kmín, lžička kari, sůl a pepř

Příprava

Maso a žampiony nakrájíme na menší kousky, pórek na silnější kolečka, vše osmahneme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Ve smetaně rozmícháme 1 plnou lžíci hladké mouky, přidáme k masu a ještě 10 minut povaříme.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept