Příprava
Vepřové maso nakrájejte na tenké nudličky, osolte, opepřete a krátce promíchejte se lžící sójové omáčky. Nechte 15 minut odležet.
Na pánvi nebo ve woku rozehřejte olej. Maso zprudka opečte, aby se zatáhlo, a dejte bokem.
Do stejné pánve vložte nadrobno nakrájenou cibuli, restujte dozlatova, přidejte česnek a krátce orestujte.
Přidejte nakrájenou papriku, mrkev a hrášek. Restujte asi 5 minut, zelenina má zůstat lehce křupavá.
Vraťte maso do pánve, přidejte zbytek sójové omáčky, sladkou papriku, podle chuti chilli a zalijte vývarem připraveným z Knorr bujónu. Nechte krátce provařit, aby se chutě spojily.
Vepřové na zelenině podávejte posypané čerstvou petrželí, nejlépe s rýží.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář