Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Vepřový guláš
Hodnocení uživatelů :
20 minut
60 minut
4 porce Středně obtížné S masem
Ingredience
- 500 gramů vepřová plec bez kosti
- 2 kusy cibule
- 2 lžíce sádlo
- 1 lžička červená paprika sladká
- 2 lžičky gulášové koření
- 1-2 stroužky česnek
- 1 špetka sůl
- 1 kostka bujón
- 4-6 lžic jíška tmavá
Příprava
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle do růžova. Přisypeme papriku, gulášové koření přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké přidáme tmavou jíšku. Přidáme utřený česnek, bujón dle chuti.
Uvařený guláš podáváme s těstovinami nebo houskovými knedlíky.
Žádný nový komentář.