Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Vepřový guláš

Hodnocení uživatelů:
20 minut 60 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 500 gramů vepřová plec bez kosti
  • 2 kusy cibule
  • 2 lžíce sádlo
  • 1 lžička červená paprika sladká
  • 2 lžičky gulášové koření
  • 1-2 stroužky česnek
  • 1 špetka sůl
  • 1 kostka bujón
  • 4-6 lžic jíška tmavá

Příprava

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle do růžova. Přisypeme papriku, gulášové koření přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké přidáme tmavou jíšku. Přidáme utřený česnek, bujón dle chuti. Uvařený guláš podáváme s těstovinami nebo houskovými knedlíky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře