Žampiony plněné brynzovo šunkovou nádivkou

Autor: Maky Kuchařová HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Žampiony plněné brynzovo šunkovou nádivkou jsou neotřelým tipem na chutnou večeři, ale i výborné pohoštění pro návštěvu či pochoutka k televizi.

Ingredience

  • 250 g žampionů
  • 100 g brynzy
  • 100 g krůtí šunky
  • Jarní cibulka
  • Cibule
  • Vejce
  • 50 g eidam
  • Sůl
  • Knorr černý pepř mletý z Vietnamu

Příprava

Žampiony očistíme a oddělíme klobouky hub od nožiček.

Brynzu, vajíčko a nožičky žampionů spojíme tyčovým mixérem v jednolitou směs.

Smícháme směs s cibulí a jarní cibulkou nakrájenou nadrobno. Vmícháme také šunku nakrájenou na malé kousky. Osolíme, opepříme.

Směs nandáme do klobouků žampionů a zasypeme nastrouhaným eidamem.

Pečeme na 175 °C cca 15 minut.

Pokud nám směs zbude, můžeme zapéct na plátcích cukety.

Tip na závěr : Žampiony plněné brynzovo šunkovou nádivkou podáváme se salátkem a pečivem.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept