Příprava
Maso naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Zprudka orestujeme z obou stran v pánvi na sádle a odložíme na dno tlakového hrnce.
Ve výpeku z masa necháme restovat cibuli a přidáme slaninu, obojí pokrájené nadrobno. Když vše získá tmavě hnědou barvu, zalijeme vývarem, promícháme a vlijeme do hrnce na maso.
Maso by mělo být zcela ponořené, v případě potřeby přilijeme vodu. Přidáme sůl, pepř a sojovou omáčku, uzavřeme a vaříme asi 45 minut.
Poté maso vyjmeme, do omáčky přidáme sterilované okurky na plátky a zahustíme trochou vody s hladkou moukou.
Necháme ještě asi 10 minut provařit, dochutíme, vrátíme zpět maso a necháme prohřát.
Podáváme s rýží.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář