Příprava
Kapra si nakrájíme na jednotlivé porce a osolíme a opepříme ze všech stran.
Nejprve maso obalíme v mouce, poté v rozšlehaném vajíčku a nakonec v cornflakes.
Na pánvi si rozpálíme sádlo a na něm smažíme ze všech stran do zlatova.
Vánoční klasika v moderním kabátku – překvapí vás, jak je tento recept jednoduchý a chutný.
Kapra si nakrájíme na jednotlivé porce a osolíme a opepříme ze všech stran.
Nejprve maso obalíme v mouce, poté v rozšlehaném vajíčku a nakonec v cornflakes.
Na pánvi si rozpálíme sádlo a na něm smažíme ze všech stran do zlatova.
Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář